Home > Jouw community
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Community login

Om van de Jobcrowd community gebruik te maken moet je volwaardig lid zijn van onze community.

Log in met de aan jou gemaild logingegevens of meld je aan als Jobcrowd Community lid.

Na aanmelding kan je direct jouw profiel samenstellen en opdrachten van andere leden bekijken. Binnen één werkdag wordt jouw lidmaatschap gecontroleerd en gevalideerd. Je bent dan volwaardig lid en kan dan tevens opdrachten op JobcrowdCommunity plaatsen en zoeken naar andere leden.

 

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u zich al eerder heeft ingeschreven, maar het wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Aanvragen' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u zich hebt ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen