Home >
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Wanneer heeft ZZP’ er recht op startersaftrek?

Wanneer heeft ZZP’ er recht op startersaftrek?

U begint in 2015 als ZZP’ er dan heeft u als u 1255 uur werkt voor uw bedrijf nog recht op zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Dit geldt totdat premier Rutte het belastingstelsel heeft aangepast…

De ZZP’ er moet aan drie eisen voldoen

  • ondernemer zijn, risico nemen, adverteren geen vast verkapt dienstverband hebben als ZZP’ er, meer dan drie opdrachtgevers etc.
  • minimaal 1.225 uren besteed in de onderneming
  • een goede urenverantwoording bijhouden

De ZZP’ er moet ook minimaal 50% van zijn totale werktijd in zijn bedrijf hebben besteed. Goed je uren bijhouden is van wezenlijk belang.

De startersaftrek gelft -tot nader order- voor drie jaar.

 

Wanneer heeft ZZP' er recht op startersaftrek?

Het bericht Wanneer heeft ZZP’ er recht op startersaftrek? verscheen eerst op .

Bron

Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen