Home >
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Belastingvoordeel groen sparen

Belastingvoordeel groen sparen

Bent u ZZP’ er en heeft u spaargeld dan weet u dat de rente anno 2014 en 2015 zeer laag is en u als u boven de drempel van Box-3 komt wel vermogensrendementsheffing betaling. Sparen loont in dat geval niet.

Hypotheek

Wat kunt u wel doen met uw spaargeld, aflossen op uw hypotheek, een lijfrente kopen of uw geld stoppen in ‘ groen sparen’.

Vrijstelling vermogensrendementsheffing

Uw belastingvoordel is namelijk 1,9 procent vrijstelling voor de vermogensrendementsheffing van Box-3. Dit is 1,2 procent (over 2014) plus een extra heffingskorting van 0,7 procent van uw ‘groene’ banksaldo. Dit is hoger dan de 1.2 procent vermogensrendemenstsheffing in 2014.

 

Belastingvoordeel groen sparen

Het bericht Belastingvoordeel groen sparen verscheen eerst op .

Bron

Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen