Home >
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Ondernemen in de horeca? Dit zijn de valkuilen en pluspunten!

Als je overweegt een eigen bedrijf te starten, is het erg belangrijk dat je weet wat voor soort bedrijf je wilt starten.

Als beginner heb je niet veel ervaring met het runnen van een bedrijf. Je moet jezelf dus voorbereiden met alle noodzakelijke vaardigheden die je in staat zullen stellen jouw bedrijf succesvol te runnen.

Bovendien is het ook noodzakelijk dat je de verschillende soorten zakelijke kansen begrijpt en erachter komt welke het beste bij je past. Let op dat je niet in de standaard valkuilen valt.

Het soort horecabedrijf

 

Het eerste dat je moet weten, is het type bedrijf dat je wilt starten. Door te weten wat voor soort bedrijf je wilt starten, kun je kijken of je een bedrijf kunt overnemen.

Een lunchroom is wat anders als een restaurant of kroeg. Kies iets wat echt bij jou past en ook waar de markt behoefte aan heeft. Als er veel vleeseters zijn kan een vegetarisch restaurant het wel eens moeilijk krijgen.

Je kunt bijvoorbeeld een bedrijf starten om weddingplanner-services, cafe , hotel bezorgdiensten, cateringdiensten, huishoudelijke diensten of live-entertainment diensten te leveren.

De locatie voor je horecazaak is bepalend voor het succes

 

Vervolgens is het erg belangrijk dat je weet in welk type omgeving je zaken wilt doen.Veel mensen denken dat hun bedrijf overal kan slagen, maar de waarheid is dat er bepaalde punten van belang zijn.

De locatie kan zorgen voor het succes of de ondergang van je bedrijf. Komen er binnenkort opbrekingen in de buurt van de plek waar je open wilt gaan? Gaat men de straat autoluw maken? Of zijn er andere plannen. Let hierop.

Valkuilen?

Het grootste valkuil in business is zelfoverschatting. Luister ook naar anderen om een succesvolle horecazaak te starten. Praat met andere horeca ondernemers.

Laat je niet voeden door pessimisme en pak altijd de goede punten uit hun verhaal. Waar kun jij de boel nog verder verbeteren?

Denk niet dat je alles weet. Het is een grote valkuil voor ondernemers in de horeca en ook in andere branches.

Het bericht Ondernemen in de horeca? Dit zijn de valkuilen en pluspunten! verscheen eerst op .

Bron

Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen