Home >
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Auto van de zaak nemen of zelf één kopen?

In de huidige economie nemen veel mensen een bedrijfswagen of vrachtwagen naar hun werk in plaats van hun eigen auto te gebruiken. Dit bespaart geld en gemak. Je hoeft jezelf nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats wanneer je er een nodig heeft, of dat er nog plaats is in de bus. Het probleem waarmee veel werknemers worden geconfronteerd bij het bezitten van een auto, is het in goede staat houden.

Onderhoud

Je moet ervoor zorgen dat je jouw voertuig onderhoudt om het goed te laten werken en om het in topconditie te houden. Wanneer je met een bedrijfswagen of vrachtwagen naar het werk gaat, kun je deze zo nu en dan afgeven voor onderhoud.

Dit is ideaal als je de enige persoon bent die het voertuig gebruikt. Door het op de weg te houden, bespaar je op lange termijn veel geld.

Kopen?

Als je echter besluit een bedrijfswagen of vrachtwagen te bezitten, moet je ervoor zorgen dat je deze ook onderhoudt. Het eerste dat je hoeft te doen, is de auto regelmatig laten controleren.

De monteur moet het oliepeil en andere vloeistoffen kunnen controleren. Dit is essentieel om je voertuig op de weg te houden. Autoverzekering vergelijken online is dan trouwens ook belangrijk. Je wilt immers niet teveel betalen.

Tweedehands auto

Als je echter een gebruikte auto koopt, zul je ontdekken dat het vaak duurder is om de auto te vervangen dan de financiering die je hebt gekregen.

Dit komt doordat je uit eigen zak gaat betalen voor reparaties wanneer je een bedrijfswagen of vrachtwagen gebruikt. Dit is de reden waarom je het moet onderhouden, zodat je niet vastzit aan een oud voertuig wanneer het moet worden gerepareerd.

Het bericht Auto van de zaak nemen of zelf één kopen? verscheen eerst op .

Bron

Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen