Home >
Jobcrowd
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Dé ZZP community

Welkom bij de Jobcrowd Community, een demonstratieomgeving van OTYS Recruiting Technology. Door middel van deze website willen wij u graag een indruk geven van onze community mogelijkheden.

Als ZZP'er of Interimmer geniet je van de voor- én nadelen die bij eigen ondernemerschap horen. Onze Community is ervoor bedoeld om de nadelen die bij dit eigen ondernemerschap horen om te draaien naar voordelen.

meld je aan

 
Meld je nu aan!

Het aanmelden voor de Jobcrowd community is simpel. Upload jouw CV en wij vullen je registratie formulier automatisch in. Je kan ook jouw LinkedIn profiel gebruiken om je aan te melden bij Jobcrowd.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Bijzonder uitstel aanvragen kan online

Bijzonder uitstel aanvragen kan online. De fiscus maakt het makkelijker om uitstel voor het betalen van de omzetbelasting aan te vragen.

U als zzp’er diende vroeger een brief! te sturen als je een aanslag had gehad.

Kon je die niet betalen dan moest er een brief op de bus. Aangezien een ieder wordt aangeraden zo veel mogelijk binnen te blijven met de coronacrisis een bijzondere maatregel.

Bijzonder uitstel aanvragen kan online

 

Deze is dus ook al snel aangepast. Als u nu uw aangifte omzetbelasting voor het eerste kwartaal in moet dienen kunt u die niet betalen, dan kan u nu ook online uitstel van betaling aanvragen online via uw DigiD. Als u niet betaalt krijgt u wel eerst een aanslag in de bus, met daarop het bedrag en ws wat kosten. Betaal deze dan niet, maar volg de volgende stappen.

Bijzonder uitstel aanvragen kan online

Surft u naar de site van de fiscus/Belastingdienst, log in met uw DigiD. U dient het formulier ‘Verzoek bijzonder uitstel van betaling voor 3 maanden’ in te vullen. Dit staat onder overige formulieren. U moet de aanslag invullen waarvoor u uitstel aanvraagt, dat is vaak uw fiscaal nummer plus een letter en een cijfer voor de periode van uw administratie waar het betrekking op heeft.

 

Het bericht Bijzonder uitstel aanvragen kan online verscheen eerst op .

Bron

Aankomende evenementen
Bekijk onze aankomende evenementen